Ak by sme teda zamestnali ako Prijímateľ takýmto spôsobom 3 odborníkov každého na tretinový úväzok, koľko ucelených výstupov musíme vytvoriť pre merateľné ukazovatele P0587 a/alebo P0178 ?

V tomto prípade platí, že bez ohľadu na dĺžku  pracovného pomeru pre každý aj skrátený pracovný pomer  musí byť špecifikovaný minimálne 1 ďalší ucelený výstup až do naplnenia plného pracovného pomeru na 100% (1 FTE) a to vždy samostatne  v prospech prijímateľa a/alebo partnera podľa toho v prospech, ktorého subjektu má odborník/ odborníci na uvedenej pozícii/ pozíciách pracovať . To znamená, že ak by prijímateľ plánoval 3 skrátené úväzky, spolu v rozsahu 90% plného pracovného pomeru (0,9 FTE), musí v projekte  špecifikovať aspoň 1 ďalší ucelený výstup bez ohľadu na dĺžku ich trvania.

PRÍKLAD:

Projekt je realizovaný v spolupráci s 1 Partnerom.

Prijímateľ plánuje pre dosiahnutie cieľov podporiť svoju časť projektu vytvorením  1  pracovnej pozície podľa písmena a) Podmienky poskytnutia príspevku 2.5.1 na  skrátený pracovný pomer na 50% (0,5 FTE) na 12 mesiacov a súčasne Partner plánuje 2 takéto pracovné pozície aj  na skrátený pracovný pomer v celkovom rozsahu 150% (1,5 FTE) na 20 mesiacov.

V tomto prípade Prijímateľ musí identifikovať v ŽoNFP pre aktivity/činnosti, ktoré realizuje aspoň 1 ďalší ucelený výstup a Partner pre svoje aktivity/ činnosti aspoň 2 ďalšie ucelené výstupy.

To znamená, že spolu s povinnými pracovnými pozíciami a výstupmi by  mal

  • Prijímateľ vytvoriť celkovo 4 zamestnanecké pozície spolu na 3,5 FTE a k nim identifikovať v ŽoNFP aspoň 4 požadované ucelené výstupy pre merateľné ukazovatele P0587 a/alebo P0178.
  • Partner celkovo vytvoriť 3 zamestnanecké pozície spolu na 2,5 FTE a k nim identifikovať v ŽoNFP aspoň 3 požadované ucelené výstupy pre merateľné ukazovatele P0587 a/alebo P0178.
Pomohla Vám táto odpoveď? Áno / Nie